Zo ziet een zorgeloos weekend eruit

Vanaf het moment dat u aan boord stapt van een DaVinci voelt u zich relaxed. Nog even snel de boodschappen in de ruime (koel)kast zetten en u kunt de haven verlaten.

Dag beslommeringen, hallo vrijheid!

Just cruising

Rustig varend zet u koers richting het Heegermeer. Terwijl u plaatsneemt achter het stuurwiel zet uw vrouw een heerlijke espresso in de ruime keuken.

Tijd voor actie

Boys will be boys. Dus zodra het mag gaat even het gas open. De DaVinci is door het door Vripack ontworpen onderwaterschip zo comfortabel dat de koffiekopjes gewoon op tafel kunnen blijven staan.

Op een onbewoond eiland

U ziet een mooie plek voor de nacht aan de wal van een onbewoond eilandje. Met speels gemak manouvreert uw vrouw de boot langs de kade terwijl u van boord stapt en de boot vastlegt. Tijd om te ontspannen met een goed boek. Of de iPad natuurlijk.

Rood of wit?

Tijd voor een goed glas wijn. U snijdt wat kaasjes en schenkt een wijntje in voor u en uw partner. In de zon, of juist in de schaduw, geniet u van de rust en elkaar.

Barbecue

Vandaag wordt er niet binnen maar buiten gekookt. De barbecue staat aan, en het is echt gezellig en knus op de wal. Om u heen is alleen natuur. Zo goed smaakten gamba’s nog nooit!

Fris!

Het wordt frisser. Tijd om aan boord te gaan. U zit buiten nog met een lekkere warme trui te genieten van het geluid van de krekels, binnen lezen de kinderen nog wat voor het slapen gaan.

Goede nacht

Tijd om te gaan slapen. Op de ruim bemeten bedden slaapt u heerlijk comfortabel. De stilte wordt alleen doorbroken door het geluid van de dieren buiten.

Dit is wakker worden

Zoals altijd heeft u aan boord weer geslapen als een koning(in). De heerlijke bedden, de rust en het effect van een dag op het water maken de nachten aan boord tot de beste van het jaar.

Verse jus?

Ontbijt. In de ruim opgezette kombuis maak je met het gemak van thuis een heerlijk ontbijt. Met verse jus. En een goede espresso. Het is al warm, maar onder de luifel zit je heerlijk in de schaduw. Terwijl de eerste schepen langs varen leest u nog lekker de krant.

Vissen

Voordat er weggevaren wordt is er nog tijd om te ontspannen. De kinderen vermaken zich met zwemmen, u gooit nog een hengeltje uit. Weer niks gevangen, weer plezier gehad.

Let's go

Een DaVinci is snel genoeg om achter te waterskiën. En dat moet natuurlijk nog wel even gebeuren.

Sterren

Tijd om weer richting de thuishaven te varen. Onder een mooie sterrenhemel geniet u nog van de mooie omgeving. Daarna is het echt tijd om te gaan. Als u weer in de auto stapt vraagt uw dochter: “Pap, gaan we gauw weer?” De glimlach op uw gezicht zit er de volgende ochtend nog….