Peace of Mind

Natuurlijk heeft u geen nieuw jacht nodig. Maar u verdient het wel!

Het bezit van een jacht
moet een zorgeloze ervaring zijn

Wij geloven dat niet alleen het bezitten van een jacht maar ook het hele proces van eerste oriëntatie tot de aflevering een zorgeloze ervaring moet zijn.

Beyond Expectations

Een DaVinci is een zorgeloos bezit. Daarom zorgen we dat, als u uw jacht aan het begin van het seizoen komt ophalen, dat alles tiptop in orde is. Het jacht is schoon en netjes, de koelkast staat aan, de watertanks gevuld, net als de brandstoftank. Vanzelfsprekend is alle onderhoud uitgevoerd. Zo kunt u doen wat u het liefste doet: varen.

Feilloos ontwerp

Een DaVinci is op en top Dutch Design. Het door Vripack ontworpen jacht staat bekend om zijn geweldige vaareigenschappen - op elke snelheid en op alle wateren. De bediening van het schip is erg eenvoudig waardoor manoeuvreren (bijna letterlijk) kinderspel is.

De jachtwerf

In onze jachthaven in Heeg verzorgen we alle onderhoud aan de schepen. Vaak in de winterperiode, als de meeste DaVinci’s bij ons in de winterstalling liggen. Vanuit onze jachthaven doen we eveneens proefvaarten en de verkoop. Tot slot verkopen we ook graag uw gebruikte jacht.

Een DaVinci aanschaffen


Vonk

De vonk tussen u en het ontwerp moet overslaan. U valt als een blok voor het klassieke maar sportieve ontwerp van een DaVinci.

Proefvaart

Op onze jachthaven in Heeg heeft u de mogelijkheid om verschillende DaVinci’s in levende lijve te aanschouwen. Kwaliteit kun je namelijk niet zien, dat moet je voelen. Daarom maken we natuurlijk ook een proefvaart. Het is wel aan te raden om even te bellen voorafgaand aan een bezoek. Dan kunnen we zorgen dat het juiste jacht ook beschikbaar is. 

Ontwerpen

Daarna kunnen we aan de slag met het ontwerp. Een DaVinci is een semi-custom jacht. Dat betekent dat niet alleen alle kleuren (zowel van binnen als van buiten) door u worden bepaald, maar ook de indeling afhankelijk is van uw wensen. Net als het ruime optiepakket waar u uit kunt kiezen.

Bouw

In een vooraf bepaald tijdsbestek bouwen wij vervolgens uw jacht. Tijdens de bouw bezoeken we de werf, maar houden we u ook regelmatig op de hoogte van de voortgang door middel van foto’s. Zo ziet u hoe uw droom tot werkelijkheid komt.

Oplevering

Op de vooraf afgesproken datum leveren wij uw DaVinci af in Heeg. Hier maken we echt een feestelijk moment van, waarna we u in een uitgebreide maiden trip alles uitleggen over uw jacht.