Davinci 32S Nieuwbouw Zeer Compleet

Vraagprijs € 380.000
Afmeting 9.8 x 3 x 0.8 m
   Item 1 of 0
   DAVINCI 32 S. SPEEDSTER IN STYLE Stel u voor: een mooie cabriolet. De wind door uw haar en het rijke gevoel van vrijheid. Met 30 knopen naar een .....

   Algemeen
   Overig:

   DAVINCI 32S. SPEEDSTER IN STYLE.

   Stel u voor: een mooie cabriolet. De wind door uw haar en het rijke gevoel van vrijheid. Met 30 knopen naar een goed restaurant aan de overkant van het meer, uiteraard aanmerend als een professional. Na een topdiner een laatste afzakkertje aan boord, met de mogelijkheid te blijven slapen in het luxe vooronder. Van alle gemakken voorzien, genietend van het buitenleven. De DaVinci 32S, een echte head turner.


   De genoemde prijs is de prijs voor een al zeer compleet schip, het wordt standaard geleverd met zeer veel apparatuur en uitrusting. Wij leveren het schip bijvoorbeeld standaard met teakdekken, kussens, matrassen, cabriotent, zware omvormer, acculader, boegschroef, electrisch toilet, buitendouche, kaartplotter en nog veel meer. Vraag gerust de prijslijst aan met beschikbare opties. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Bij vragen, onduidelijkheden óf afwijkende wensen kunt u vrijblijvend contact opnemen met de aanbieder.


   Specificaties

   Details

   1. Prijs

    € 380.000

   2. L x B x D

    9.8 x 3 x 0.8 m

   3. Rompvorm

    GRP (Polyester)

   Algemeen

   1. Werf

    DaVinci Yachts

   2. Rompvorm

    GRP (Polyester)

   3. Diepgang

    0.8

   Motor en elektra

   1. Totale inhoud brandstoftank(s)

    400

   2. Cilinders

    5

   3. Start type

    Electric

   Heeft u interesse in deze boot?

   Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier